WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Wapenkluizen Voor veilig opbergen van Vuurwapens

BUFFALO RIVER Wapenkluis met digitaal deurslot 14 wapens BUFFALO RIVER

A558001//00//BOA

Te bestellen via telefoontje of een Mail. De kluis wordt bij voorkeur afgehaald in onze winkel op afspraak dan zetten we het model voor u klaar. Naar huis brengen kan aan 1,5 euro/Km incl. Gerekend van deur tot deur. De transporteur levert enkel op het gelijkvoers.

Meer details

925,00€

Meer informatie

Wapenkluis met elektronisch slot en met noodsleutel. Dikke deur met multi-pennenslot bediend door een draaiwiel. Binnen in de bekleed met grijs vilttapijt.

Aantal lange wapens : 14 st
Buitenafmetingen : 1500 (H) x 530 (l) x 410 (P) mm
Binnen afmetingen(maxi/mini) : 1480 / 1260 mm
Slot : digitale
8 punts slot 5 mobiele pennen en drie vaste
Intérieur grijs vilttapijt
Dikte deur : 5 mm
Dikte zijkanten  : 2 mm
Munitie koffer : ja

Afwerking afhankelijk van de levering, kan iets afwijken van de foto:. Al onze kisten worden geleverd met een set muurankers, 2 sleutels munitiekluisje, 2 sleutels en een set batterijen.

Als onderdeel van het bezit van wapens is het sterk aangeraden ( vanaf 6 wapens verplicht) om een kluis te hebben om de wapens in kwestie buiten het bereik van derden te houden. In het algemeen wordt het ten zeerste aanbevolen om je wapens, ongeacht hun categorie buiten het bereik van kinderen en mogelijke indringers te houden door ze op te slaan in een kluis voor wapens . Deze kluis moet op de vloer of muur worden verankerd.