Beste klant, vanaf woensdag 18 maart zijn we gesloten voor onbepaalde tijd. Uw gezondheid en deze van ons team is onze prioriteit.


Verstralers

De Olight X9R Marauder 25.000 lumen

599,00€

649,00€

-50,00€

Meer informatie

Met de nieuwe oplaadbare Olight X9R zaklamp heeft Olight een nieuw 'Masterpiece' op de markt gebracht met een verbluffende 25.000 lumen lichtopbrengst! Deze lichtopbrengst wordt behaald door 6x Cree XHP70.2 leds die in combinatie met de reflector 630 meter ver schijnt! De Olight X9R is oplaadbaar en wordt geleverd met zowel een 12v als 230v lader. Een waterbestendige koffer maakt het helemaal af!

Deze lamp is niet voor watjes! Een is een beest met prestaties van wereldklasse. Je kunt de lamp als zoeklicht inzetten, maar ook op korte afstanden is de lamp goed te gebruiken want de reflector zorgt ervoor dat je zowel ver maar ook dichtbij goed uit de voeten kunt.

Behuizing

De behuizing van de X9R is gemaakt van aluminium en heeft een ergonomisch ontwerp voor een goede grip! Dat is ook wel nodig want met een gewicht van 1855 gram is de lamp zeker geen lichtgewicht en moet je hem dus goed vast kunnen houden. Rubber strips op de handgreep zorgen voor extra grip. Een meegeleverd schouderband zorgt voor extra draagcomfort wanneer je de lamp voor langere tijd wilt meenemen.

Vanwege de extreem hoge lichtopbrengst van 25.000 lumen is een goede koeling essentieel. De lampkop beschikt daarom over speciale koelvinnen en de interne electronica zorgt ervoor dat de lamp automatisch dimt wanneer deze te warm wordt.

Bediening

Je bedient de Olight X9R door middel van één schakelaar achter de lampkop. De schakelaar is rondom voorzien van 16 blauwe leds. De ene helft geeft de lichtstand aan en de andere helft de resterende capaciteit van de accu. Op deze manier weet je hoeveel capaciteit je over hebt om de lamp nog te gebruiken. Door de schakelaar 1x in te drukken zet je de lamp aan/uit en door de schakelaar ingedrukt te houden schakel je door de verschillende lichtstanden.

Aan de rechterkant van de schakelaar vind je tevens de laadpoort voor het laden van de Olight X9R.

Accu

De Olight X9R is oplaadbaar, de behuizing biedt plaats aan 8 Lithium Ion accu's met een capaciteit van 6 ampere. Je kunt de accu via de laadpoort ruim 500x opladen zonder noemenswaardige capaciteitsverlies. De accu heeft een geavanceerd battery management systeem en staat garantie voor lange gebruikstijden!

Gerelateerde producten