LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Verrekijkers

VORTEX Binocular Viper HD

V200/00

Kwaliteit op premium niveau zonder het prijskaartje op premium niveau is altijd de naam geweest van het spel met de Viper HD-verrekijker.

Meer details

495,00€

In stock

Meer informatie

Kwaliteit op premium niveau zonder het prijskaartje op premium niveau is altijd de naam geweest van het spel met de Viper HD-verrekijker. Met HD (High Density) extra-low dispersion glas voor uitstekende helderheid van rand tot rand, XR anti-reflecterende coatings die weinig licht overwinnen en een superbreed gezichtsveld - dit is een optisch systeem dat zeker in de smaak zal vallen.
Viper HD-verrekijkers zijn een optisch meesterwerk en bieden jagers, schutters en buitenenthousiastelingen een premium optie zonder het premium prijskaartje. Het optische HD-systeem levert verbluffende resolutie, kleurgetrouwheid en helderheid van rand tot rand. Dit is een van de lichtste, meest compacte bino's van volledige grootte op de markt - een opmerkelijk kenmerk wanneer de uitrusting in grammen kan worden gemeten. Inclusief GlassPak-borstharnas, zodat u uw verrekijker bij de hand heeft en tegelijkertijd comfortabel, beschermd, spanningsvrij en de hele dag kunt dragen.
Inbegrepen in de doos


    -Regenkap Oculair Cover
    -Aangebonden objectieflensafdekkingen
    -Comfortabele nekband
    -GlassPak verrekijker harnas