WELKOM BIJ VNWETTEREN-ONLINE


Targets, kogelopvangers, schietkasten,...

Ferris Wheel Airgun Target/ Also for Airsoft, paintball shooting

voorradig (39)

Deze zit opnieuw in ons aanbod je schiet de flip up pallets telkens om, of terug rechtop, telkens je raak schiet draait het wiel naar een ander zwaartepunt . Geschikt voor alle luchtwapens (niet voor pcp)

Meer details

59,90€

Meer informatie


Dit reuzenrad-lucht-geweerdoel is een fantastisch oefeninstrument en speelgoed! Het doelwit draait als een reuzenrad nadat je een van de negen doelplaten naar achteren hebt geslagen. Waarom? Wanneer u het doelwit op de grond legt, is het uitgebalanceerd om stil te zijn. Nadat je op de doelplaat hebt geschoten, moet het wiel het nieuwe punt vinden om opnieuw te bevriezen! Denk aan de zwaartekracht, je zult weten wat er gebeurt bij dit systeem.
In aanvulling op het bovenstaande kun je dit doel opnieuw instellen door de doelplaten te schieten die achterwaarts waren gekeerd (zie de afbeeldingen). U hoeft het bereik niet af te lopen om dit verbazingwekkende doel opnieuw in te stellen.
 
Het doel heeft een eenvoudige montage geen speciaal gereedschap nodig, componenten kunnen worden gedemonteerd voor gemakkelijke opslag en transport.
Aanraden voor schieten met luchtbukpellets.
 
Doelplaatdikte: 2 mm
Diameter van richtplaat: 55 mm
Hoogte * Breedte: 57cm * 57cm
Afstand tussen twee poten: 40 cm
Netto gewicht: 1,95kg

Gerelateerde producten