WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Sightmark products

Firefield Rapidstrike 1-6x24 SFP Kit

FF13070K//1502//39-SB-05

Met de RapidStrike 1-6x24 AR-15 richtkijker set, krijgt u snelheid, nauwkeurigheid en afstand - iets wat je gewoon niet kunt krijgen van een red dot vizier.

Meer details

239,00€

In stock

Meer informatie

Uw doe-het-allemaal geweer heeft een doe-het-allemaal optiek nodig. Met de RapidStrike 1-6x24 AR-15 richtkijker set, krijgt u snelheid, nauwkeurigheid en afstand - iets wat je gewoon niet kunt krijgen van een red dot vizier. De 1-6x vergroting biedt snelle en nauwkeurige richt- en schietmogelijkheden zonder vervorming van doel of dradenkruis. 1-6x is de perfecte vergroting voor middellange afstanden bij de jacht op zwijnen of voor 3-Gun wedstrijden. We hebben het verlichte groene of rode tweede brandvlak Circle Dot dradenkruis eenvoudig gehouden, zodat het gezichtsveld niet wordt gecompromitteerd. Kogelvalcompensatie is gekalibreerd voor 5.56mm 55-korrel munitie.

U hoeft niet te wachten op de juiste montage, want de RapidStrike richtkijker wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om direct naar de schietbaan te gaan. Inbegrepen is een cantilever mount voor de juiste cheekweld voor AR-15's, een gooi hendel voor snelle vergroting veranderingen, een honingraat filter om schittering te verminderen en pop-up, resettable vergrendeling turrets die terugkeren naar nul. Multi-coated, anti-reflecterend glas, samen met zijn IP67 waterdichtheid, houdt beelden helder en duidelijk in helder daglicht, evenals bij weinig licht.

Gerelateerde producten