Door problemen met de betaalmodule, zijn de betalingsmogelijkheden beperkt! Enkel overschrijvingen en IDEAL, betalen via KBC en Belfius lukt ook.


Red Dot Sights & Reflex vizieren

VORTEX Red Dot Crossfire 2 Moa

CF-RD2//935//147-BB-16

De Vortex Crossfire 2 MOA red dot is door Vortex in 2018 gelanceerd als super licht en ultra-compacte red dot binnen het Vortex assortiment.

Meer details

189,00€

In stock

Meer informatie

De Vortex Crossfire 2 MOA red dot is door Vortex in 2018 gelanceerd als super licht en ultra-compacte red dot binnen het Vortex assortiment. De Crossfire red dot is een zeer mooie toevoeging en een goed alternatief voor de gesaneerde Sparc 2. De red dot beschikt over een 2 MOA grote daglicht heldere rode red dot welke middels 11 helderheidsniveaus naar uw wens is in te stellen. Hierdoor is uw dot altijd goed zichtbaar, ongeacht de lichtomstandigheden of de achtergrond.

Zoals eerder gemeld is de red dot ultracompact, hij weegt slechts 147 gram en is slechts 6,4 centimeter lang. Hij kan op 2 verschillende manieren worden gemonteerd, met een lage of hoge montage waarmee een 1/3 co-witness wordt verkregen. In 1 van de afbeeldingen staat een uitleg weergegeven over absolute Co-Witness en 1/3 Co-Witness. Middels de hoge montage wordt de Crossfire red dot 40 mm boven de rail gemonteerd, middels de lage montage 18 mm boven de rail.

De Vortex Crossfire 2 MOA red dot heeft een onbeperkte oogafstand en is parallax vrij, waardoor u deze 'insanely-fast-on-target' krijgt. De red dot is voorzien van fully multi-coated lenzen. Meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenoppervlakken van de lenzen vergroten de lichttransmissie. De body is gemaakt van 6060 aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen. Hij is waterdicht, mistproof en shockproof voor ultieme duurzaamheid en heeft een matte afwerking, wat de schietpositie helpt camoufleren. De red dot maakt gebruik van een CR 2032 batterij. De batterijduur is circa 7000 uur op de gemiddelde helderheid. 

Toepassing Vortex Crossfire 2 MOA red dot

De red dot Crossfire 2 MOA is geschikt voor vele toepassingen waaronder de jacht, ordehandhaving en snelle tactische doeleinden. Zo kan hij door de bijgeleverde montage gebruikt worden op de meeste AR-wapens. Tevens is hij geschikt voor jachtgeweren en voor montage op pistolen en revolvers. Ook is deze aantrekkelijk geprijsde red dot zeer geschikt voor airsoft spelers.

  • 1x Red Dot Richtkijker Crossfire 2 MOA Dot
  • 1x Lage montage
  • 1x Hoge montage
  • 1x Lensdoppen
  • 4x reserveschroef
  • 1x T10 Torxsleutel
  • 1x CR2032 batterij
  • 1x Lensdoek
  • 1x Manual
  • 1x Full-color verpakking
Merk:HelpVortex
Lengte buis:Help6,4 cm
Gewicht:Help147 g
Vergroting:Help1x
Dot grootte:Help2 MOA
Dot kleur:Helprood
Intensiteitsniveaus dot:Help11
Max. Breedteverstelling:Help100 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help100 MOA
Parallax Instelling:HelpParallax vrij

ref SW10123.1

ref CFRD2

Gerelateerde producten