WELKOM BIJ VNWETTEREN!


RAW Rapidair Persluchtwapens

Nieuw RAW HW1000x LRT Chassis .30 Bekijk groter

RAW HW1000x LRT Wood .25

SW10035.10//B34

Pre-Charged Pneumatic Air Rifle of kortweg PCP Air Rifle. Deze Airgun op is vrij te koop vanaf +18. Stuur een mailtje of bel indien u er één wil reserveren of afhalen. Het wapen wordt niet online verkocht!

Meer details

2 495,00€

In stock

Datasheet

Kaliber6,35 mm / .25
Max. Mondingssnelheid280 m/s
Mondingsenergie80 Joule
ActieGrendelactie
Magazijn capaciteit12
Luchtcilinder volume480 cc
Materiaal stockHout
Lengte wapen1120 mm
Lengte loop600 mm
Massa4650 gram

Meer informatie

In staat tot sub-1-inch groepen tot 100 meter, de HM1000x Wood geweer door RAW Airguns is het ultieme in lange afstand precisie. De meest nauwkeurige voorgeladen pneumatische luchtbuks gemaakt in de VS is ontworpen met jagers en wedstrijdschutters in het achterhoofd. De LRT combineert betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en Amerikaans vakmanschap om vertrouwen in de hand te geven dat ongeëvenaard is door enig ander lucht geweer.
Het hart van de LUCHTBUKS is de beproefde HM1000x ontvanger met onze high-power tuning. Het volledig gereguleerde ontwerp zorgt ervoor dat de schoten consistent zijn en de 480-cc koolstofvezel fles zorgt ervoor dat je genoeg lucht aan boord hebt voor langdurig verblijf op de schietbaan of in het veld. Elke HM1000x LRT is voorzien van een Lothar Walther, polygon getrokken loop die, nadat hij op de ontvanger is gemonteerd, wordt getest om de nauwkeurigheid te garanderen voordat hij de fabriek verlaat.
R.A.W. is ook een samenwerking aangegaan met American Built Arms uit Glenn Rock, PA om het standaard meubilair te leveren voor de R.A.W. Chassis Geweren. De American Built Arms Ultimate Sniper Stock (U.S.S.) biedt echte ambidexteriteit met een verstelbare wangsteun die kan worden ingesteld voor zowel links- als rechtshandige schutters. Het spanmechanisme met zijhendel biedt een ongeëvenaarde soepelheid en een geharde stalen overbrenging, klaar voor een leven lang schieten. De trekker is een volledig instelbare versie van onze TM1000 target trekker met een toegevoegde veiligheidspal en is voorzien van gepolijste en gehard stalen onderdelen voor duurzaamheid en soepelheid.
De RAW HM1000x Wood geweer bouwt voort op het erfgoed van zijn voorgangers, terwijl het bijgewerkte functies toevoegt waar jagers en wedstrijdschutters om hebben gevraagd, gecombineerd om het toppunt van luchtgeweer ervaring te creëren. Of het nu in het veld is of op de competitie vuurlijn, RAW levert.

Gerelateerde producten