WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Pellets

FX Hybrid Slugs 7,62 mm HP 44,5 grain

361815150

FX Hybride slugs .30/7,62 mm, 100 stuks. 26,3 grains.

Meer details

17,95€

In stock

Datasheet

kaliber6,35mm /.25
Hoeveelheid100 stuks
VormHollow Point
MateriaalLood

Meer informatie

Luchtbuksen evolueren snel. Wat een moderne PCP luchtbuks momenteel kan doen is gewoon verbijsterend. De laatste jaren zijn de technologie, de efficiëntie en de mogelijkheden van luchtdrukwapens exponentieel toegenomen. De moderne schutter heeft behoefte aan innovatieve munitie die langer kan schieten en toch een hoge nauwkeurigheid behoudt.

De standaard diabolovorm van de hagel helpt de nauwkeurigheid in luchtdrukwapens te maximaliseren, omdat ze een laag draagvlak hebben en zich naar de loop kunnen vormen. Maar de pellet heeft beperkingen en de stabiliserende weerstand van de pelletvorm resulteert in een snel verlies van energie en wordt ook gemakkelijk door de wind verplaatst. Deze pellets kunnen het potentieel van het moderne PCP luchtpistool niet maximaliseren.

Om deze problemen op te lossen presenteert FX een nieuwe Hybrid Slug die een perfecte mix is van de pellet en de slug. Het heeft een hogere ballistische coëfficiënt, is lichter in gewicht, en kan worden geschoten uit de meeste PCP's met een enorme expansie.

De FX Hybrid Slug zal een revolutie veroorzaken in wat een luchtbuks kan doen. De Hybrid heeft de uiterlijke afmetingen van een slug met een hoge ballistische coëfficiënt en een veel zwaarder gewicht, maar heeft een volledig holle kern en een diepe verzonken basis, waardoor hij licht genoeg is om met extreme nauwkeurigheid te worden afgeschoten. De unieke vorm en het extreem lage gewicht, gecombineerd met een optimaal draagvlak, maken snelheden en trajecten mogelijk die door geen enkele andere kogel of kogeltje worden geëvenaard.

Deze Hybrid Slugs zijn ontworpen met alle PCP luchtdrukwapens in gedachten, maar zijn specifiek afgestemd op de FX Smooth Twist X (STX) lopen.

Met de FX Hybrid krijgt u een vlakkere baan met minder winddrift, meer behouden energie en veel meer nauwkeurigheid op langere afstanden dan met welke pellet dan ook; dit alles met een enorme expansie voor de jacht. Dit unieke gepatenteerde ontwerp ontketent de mogelijkheden van zowel de afstand als de nauwkeurigheid die u kunt bereiken met een luchtbuks.

Gerelateerde producten