Door problemen met de betaalmodule, zijn de betalingsmogelijkheden beperkt! Enkel overschrijvingen en IDEAL, betalen via KBC en Belfius lukt ook.


PCP / Persluchtwapens

Aanbiedingen

Kral Arms Nish S .22 Bekijk groter

Kral Arms Nish S .22

225.50//H09//H10

Pre-Charged Pneumatic Air Rifle of kortweg PCP Air Rifle. Dit wapen is enkel te koop in onze zaak te Wetteren. U kan dit artikel reserveren door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsure.We laten je graag weten of het beschikbaar is. (18+)

Meer details

339,00€

In stock

Datasheet

Kaliber I5,5mm / .22 pellet
Energie I44 Joule
Mondingsnelheid I268 m/s
Krachtbron IPerslucht
Magazijn capaciteit x12
Lengte wapen1000 mm
Gewicht I3300 g
Lengte loop530 mm
Luchtcilinder volume280 cc
maximale Vuldruk200 bar

Meer informatie

De Nish S is gebaseerd op het Puncher systeem van Kral Arms. De Puncher is voorzien van een krachtig persluchtsysteem waarvan de power setting traploos verstelbaar is middels een stelwieltje aan de rechterzijde. Daarnaast is het systeem voorzien van een interne ½ UNF schroefdraad mondingsdraad. Bovendien is de verstelbare 2-stage trekker erg fijn om te bedienen, mede door het voorspelbare breekpunt. Bovenop de standaard eigenschappen van de Puncher, heeft deze Nish S uitvoering enkele fraaie toevoegingen:

• Kolf met duimgat en verhoogd wangstuk voor meer schietcomfort
• Veiligheidspal is voor de trekker geplaatst voor makkelijkere bediening
• Een kleine vermeerdering in kracht vergeleken met de originele Puncher
• Loop is verlengd met 70 mm

Daarnaast is de kolf geschikt voor links- en rechtshandige schutters en is hij vervaardigd uit synthetisch materiaal, wat licht, onderhoudsarm en erg duurzaam is. Ook zorgt de zacht rubber kolfplaat voor comfortabel schouderen en het deels absorberen van terugslag. Onderaan het vooreind bevindt zich een Weaver/Picatinny rail, waar accessoires zoals bipods, verlichting etc. aan bevestigd kunnen worden.

Niet onbelangrijk is het persluchtreservoir met een inhoud van 280 cc en een maximale vuldruk van 200 bar. Het aantal schoten na een volledige vulling verschilt per kaliber:

• 4.5 mm/.177: 112 schoten
• 5.5 mm/.22: 96 schoten
• 6.35 mm/.25: 80 schoten

Gerelateerde producten