PCP GAMO COYOTE JUNI = PROMO MAAND


Jacht- en bewakingscamera

Wildcamera Spypoint Force-11D Wildcamera met opname functies

Trailcamera voor dag en nachtopnames. Spy point Force-11D heeft het allemaal! Groot flitsbereik, millieseconde triggersnelheid, kijkscherm en lange levensduur van de batterij.

Meer details

285,00€

Meer informatie

Voor dag en nachtopnames heeft deze Force-11D heeft het allemaal! Groot flitsbereik, millieseconde triggersnelheid, kijkscherm en lange levensduur van de batterij.

De ultracompacte Spypoint Force-11D jachtcamera neemt 11 megapixel foto's of HD video's in kleur overdag en zwart-wit 'snachts. De bewakingscamera maakt gebruik van krachtige LED's in combinatie met de technologie om 's nachts de beste beeldkwaliteit te hebben. De gebogen lens van de bewegingssensor verbetert de detectiehoek en de afstand van de 5 detectiezones. Het bereik van de wildcamera kan worden aangepast van 5' naar 80'.

De batterijen van de Spypoint gaan heel lang mee en zelfs langer wanneer hij gebruikt wordt met het oplaadbare lithiumbatterijpak. (apart verkrijgbaar).

Met 0,07 sec is de Spy point Force 11D de snelste op de markt.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Wildcamera Spypoint Force-11D Wildcamera met opname functies

Wildcamera Spypoint Force-11D Wildcamera met opname functies

Trailcamera voor dag en nachtopnames.

Spy point Force-11D heeft het allemaal! Groot flitsbereik, millieseconde triggersnelheid, kijkscherm en lange levensduur van de batterij.

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten