WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Home

REXIMEX Throne Gen 2 Skull Camo 6,35 Bekijk groter

REXIMEX Throne Gen 2 Skull Camo .25

REX0010203//F36

Pre-Charged Pneumatic Air Rifle of kortweg PCP Air Rifle. Dit wapen is enkel te koop in onze zaak te Wetteren. U kan dit artikel reserveren door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsuren. We laten je graag weten of het beschikbaar is. (18+)

Meer details

919,00€

In stock

Datasheet

Kaliber6,35mm / .25 pellet
Energie60 Joule
Mondingsnelheid247 m/s
KrachtbronPerslucht
Magazijn capaciteit10 Schots
Lengte wapen850 mm
Gewicht3750 g
Lengte loop580 mm
Luchtcilinder volume425 cc
maximale Vuldruk250 bar
ActieGrendelactie
Schoten per vulling (aan optimale druk)70 schoten

Meer informatie

Reximex throne Gen 2 is zowel technisch uitstekend als ontworpen om aan te passen aan uw behoeften. Het veelzijdige ontwerp geeft de gebruiker comfort bij het hanteren, spannen en dragen.

De Throne Gen 2 heeft een compact bull-pub ontwerp en is verkrijgbaar in 3 verschillende kalibers, namelijk .177 (4,5 mm) .22 (5,5 mm) en .25 (6,35 mm). Met optioneel verschillend kaliber loop sets, kan de gebruiker gemakkelijk ervaring opdoen met verschillende kalibers op hetzelfde product.

2-weg-verwisselbare spanhendel past zich perfect aan voor zowel rechts- als linkshandig gebruik. De gevoeligheid van de trekker kan gemakkelijk worden aangepast en de trekker kan ook in 4 richtingen worden versteld, rechts, links, omhoog en omlaag.

De butt-pad is speciaal ontworpen voor het comfort van de gebruiker, en kan worden aangepast om de gebruiker een betere richt- en bedieningsmogelijkheid te geven.

De throne Gen 2 is gereguleerd. Regulator & hamer aanpassingen zijn standaard in Throne Gen 2 zodat u een betere nauwkeurigheid en stabiliteit krijgt bij elk schot.

De snelheid van de loop (FPS) kan gemakkelijk naar boven of beneden worden aangepast met de knop voor de vermogensafstelling. U kunt het aantal schoten verhogen afhankelijk van uw locatie of omstandigheden door de mondingssnelheid te verlagen.

Reximex Pre-Chamber technologie maakt het mogelijk om veel hogere en stabiele snelheden te bereiken.

Het zorgt ook voor een aanzienlijke toename van het aantal schoten als gevolg van het bereiken van hoge snelheidswaarden bij een lagere regulateurdruk en een optimaal gebruik van de opgeslagen lucht.

Het heeft in totaal 425cc lichte aluminium luchtbuis en kan ongeveer 7 magazijen schieten tussen 250 bar en 100 bar in één vulling. U kunt het aantal schoten verhogen door de luchtbuis eenvoudig te verwijderen en te vervangen door een reserve luchtbuis.

Het 11-22 mm PICANTINNY RAIL systeem is in overeenstemming met de MILSPEC normen. De kijker of diverse accessoires kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en aangepast.

De Throne Gen 2 bevat een geïntegreerde geluidsmoderator die u de maximale geluidsonderdrukking biedt. ½ " UNF universele schroefdraad is ook in het ontwerp opgenomen voor extra accessoires zoals moderators.

Met behulp van de gebruikte High-Tech componenten en het speciale ontwerp, weegt de troon Gen 2 slechts 3,75 kg en creëert een verschil in de markt.

Met Air-Tube eenvoudig ontgassingssysteem, biedt de Throne Gen 2 veiligheid en gemak tijdens transport. Er is ook een Burst-Disc geplaatst op de luchtbuis om te voorkomen dat de luchtdruk gevaarlijke niveaus bereikt tijdens het vullen.

Gerelateerde producten