WELKOM BIJ VNWETTEREN-ONLINE


Home

Aanbiedingen

CZ TS2 pistolen : een nieuwe generatie IPSC vuurwapens Bekijk groter

CZ TS2 pistolen : een nieuwe generatie IPSC vuurwapens

verwacht in 2021

VN wettteren tekend al voor de nieuw CZ TS2 voor levering ergens in 2021. de juiste levertermijn is nog even afwachten!

Meer details

1 700,00€

Meer informatie

CZ introduceert het TS2 semi-automatische sportpistool: beschikbaar in 9mm en .40 kaliber en in drie varianten, de nieuwe CZ TS2 vertegenwoordigt een totale technologische innovatie van de originele TS-lijn en is geoptimaliseerd voor IPSC Standard Division schietwedstrijden.

Gloednieuw van CZ - Česká Zbrojovka, de CZ TS2 is de nieuwste high-performance schietmachine van het Tsjechische bedrijf, speciaal ontworpen voor IPSC-wedstrijden.
 

De CZ TS2 is onafhankelijk ontwikkeld door CZ op basis van de input van topklasse IPSC-schietpartijen, met inbegrip van kampioen Eric Grauffel, en is de erfgenaam en een directe evolutie van de CZ-75 TS (Tactical Sport) lijn - zo geëvolueerd, inderdaad, dat de twee lijnen geen enkel onderdeel delen, met uitzondering van de magazijnen  en een paar kleinere onderdelen.

Dankzij de gewijzigde frame- en slede-geometrie, het gebruik van de beste beschikbare materialen - staal en aluminium - en een uitgekiende combinatie van state-of-the-art CNC-productietechnologieën en deskundige handpassing en afstemming van de componenten kan de TS2 toleranties bieden tot 1/100 mm, een bijna ongeëvenaard niveau op de markt. Precisie in de productie en assemblage vertaalt zich direct in een grotere nauwkeurigheid in het bereik, snellere cycli en een langere levensduur.

De nieuwe CZ TS2 is beschikbaar in drie versies - de standaard (link is extern), de Deep Bronze (link is extern) en de Racing Green (link is extern). De standaard en Racing Green modellen zijn voorzien van een zwarte schuif en frame, en respectievelijk grijs of felgroen geanodiseerde, machinaal bewerkte aluminium grippanelen, magazijnvloerplaat en verlengde magazijnvergrendeling; de Deep Bronze wordt geleverd met een gebrand bronzen Cerakote afgewerkt frame en zwarte aluminium onderdelen.

 

Alle varianten hebben een overvloed aan interessante kenmerken, zoals een agressief ruitpatroon op het gehele gripoppervlak, maar ook op de ontgrendelingsknop van het tijdschrift en het voorste gedeelte van de trekkerbeugel, voor een veilige grip in alle omstandigheden; een vlakke, enkelwerkende trekker met een scherpe ontgrendeling en een korte reset; een hamer met een laag profiel; schuifkartels aan de voor- en achterzijde voor een snelle en eenvoudige bediening; een machinaal bewerkte, uitlopende duraluminiummagazijn voor eenvoudigere herlading; een instelbaar achtervizier en een 11mm-voorvizier met glasvezel; en een tweezijdige, op het frame gemonteerde veiligheidshendel - verlengd aan de linkerzijde, gelijk aan de rechterzijde.

Alle varianten zijn ook voorzien van een spiegel gepolijst, roestvrij stalen 134 mm / 5,27 "barrel, die de totale lengte brengt op 225 mm (8,85"), en wegen in op 1,35 kg (2,97 lbs). De standaard magazijncapaciteit voor 9x19 mm en 9x21 IMI-versies is 20 ronden, de specificaties voor de .40 Smith & Wesson-modellen moeten nog worden uitgebracht.

 

Variant-specifieke kenmerken zijn onder andere een op het frame gemonteerde, vlakke linkerduimsteun voor het TS2 Racing Green model, en een schuine linkerduimsteun in plaats van de vasthoudhendel op het TS2 Deep Bronze model.

 

Nu de populariteit van de IPSC- en USPSA-wedstrijden gestaag toeneemt en er voor zowel nieuwkomers als vakkundige schutters slechts beperkte fabrieksopties op de markt zijn, is CZ bereid te wedden dat hun nieuwe TS2-pistool ver boven de rest uit zal steken. Gezien hun staat van dienst is het moeilijk om daar tegenin te gaan.