WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Hatsan Persluchtwapens

Hatsan Piledriver .45 High Power

Piledriver//E67

Pre-Charged Pneumatic Air Rifle of kortweg PCP Air Rifle. Dit wapen is enkel te koop in onze zaak te Wetteren. U kan dit artikel reserveren door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsure. We laten je graag weten of het beschikbaar is. (18+)

Meer details

1 170,00€

In stock

Datasheet

Kaliber11,4 mm / .45
Max. Mondingssnelheid225 m/s
Mondingsenergie950 Joule
maximale Vuldruk300 bar
ActieGrendelactie
Magazijn capaciteitSingle shot
Luchtcilinder volume480 cc
Schoten per vulling (aan optimale druk)4 tot 6
Materiaal stockSynthetisch
Lengte wapen1180 mm
Lengte loop838 mm
Massa4535 g
RichtmiddelenEnkel montagerail

Meer informatie

De Hatsan Piledriver behoort tot de meest krachtige persluchtgeweren op de markt. Als een van de krachtigste luchtbuksen schiet de Hatsan Piledriver met een kracht van maar liefst 950 Joule. Met de 838 mm lange loop wordt zelfs het laatste beetje kracht uitgebuit. Daarnaast kunnen in dit enkelschots luchtgeweer slugs geladen worden met een lengte tot 34 mm.

Het gewicht van de lange loop wordt gecompenseerd door gebruik te maken van een bullpup design, waardoor de Hatsan Piledriver alsnog een mooie balans heeft. De ergonomische duimgatkolf is vervaardigd van degelijk synthetisch materiaal dat geen onderhoud behoeft, met een all-weather grip, in hoogte verstelbaar wangstuk en een schouderstuk dan zowel in hoogte als hoek te verstellen is. De 480cc Carbon tank bied genoeg lucht voor 4 tot 6 schoten op volle kracht en is licht van gewicht. De vuldruk van deze tank is 300bar / 4351psi

De 2-stage Quattro trekker is verstelbaar en de lange zijspanhevel zorgt ervoor dat spannen lekker licht en makkelijk gaat. Bovenop heeft de Hatsan Piledriver een Weaver/Picatinny rail met geïntegreerde 11 mm dovetail rail, zodat welhaast ieder richtmiddel gemonteerd kan worden.

Gerelateerde producten