LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Groot kaliber pistolen

9 mm Laugo Alien IPSC Retro

DG30

Dit vuurwapen is te koop met vergunning model 4

Meer details

5 325,00€

In stock

Meer informatie

LAUGO Alien IPSC Retro PDO

 

Laugo Arms Czechoslovakia heeft de ALIEN voorbereid met IPSC RETRO PDO Red Dot montage op het bewegende deel van de slede.

Er zijn stalen en aluminium spacers beschikbaar om red dots op het bewegende deel van de schuif te monteren.

RETRO PDO is ontwikkeld volgens de suggesties van het technisch comité van IPSC.

 

SPEED

Elke schutter is sneller met het pistool Alien.

Dit komt door de laagste boring-as ter wereld. De boring bevindt zich slechts 1,7 mm onder de greep van de schutter. Het resultaat is dat het pistool praktisch niet omhoog komt na het schot en een bijna vlakke terugslaghoek heeft, zonder muzzle flip.

 

ACCURACY

Met het Alien pistool zijn schutters nauwkeuriger.

Dit effect wordt veroorzaakt door de permanent aan het frame bevestigde loop.
Daardoor beweegt de loop niet tijdens de vuurcyclus en kan hij vrij zweven zoals bij het sluipschuttersgeweer. Dat, samen met de nauwkeurige fabricage, draagt bij tot de uitzonderlijke nauwkeurigheid van dit wapen.

 

CONTROLE

Het Alien pistool biedt u een perfecte beheersbaarheid.

Tijdens het vuren, vooral bij snelvuur of dubbele tikken. Deze perfecte beheersbaarheid wordt bereikt door het Laugo Arms gas vertraagde blowback systeem. De Alien heeft geen verouderde terugslagschuif, maar we hebben de gasdruk uit de loop gehaald en de terugslag vertraagd door deze kracht via de gaszuiger tegen de schuifbeweging te gebruiken. Hoe krachtiger het schot, hoe meer het de terugslag vertraagt. Dat geeft de schutter maximale controle over de terugslag, zelfs met verschillende soorten munitie.

 

MODULARITEIT

Het Alien pistool kan heel gemakkelijk voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Met slechts één klik kan de schutter het karakter van het Alien pistool veranderen door de bovenkant van de schuif te veranderen. Er zijn verschillende schuifrails beschikbaar voor ijzeren vizieren, vele soorten red dot vizieren, of zelfs MIL-STD-1913 rail. Bovendien kan de Alien worden uitgerust met een open-divisie kit, die bestaat uit een compensator, een open-divisie bovenste schuifrail, magwell en andere optionele upgrades.

 

DOELZOEKEN
& RED DOT UITHOUDINGSVERMOGEN

De schutter heeft het voordeel van een perfecte doelopsporing.

Dit wordt bereikt door de permanente vizierlijn die, in tegenstelling tot de oude schoolpistolen, tijdens de vuurcyclus niet beweegt. Dankzij dit kenmerk kan de schutter het doel de hele tijd gemakkelijk onder controle houden, zelfs bij snel vuren, omdat hij de gezichtslijn nooit verliest. Rode punten gaan veel langer mee op het Alien-pistool, omdat het bovenste deel van de schuif niet heen en weer beweegt. Bij de meeste pistolen beschadigt de beweging van de schuif de rode stip, waardoor deze voortdurend moet worden vervangen. De rode stip op het Alien pistool gaat even lang mee als op een standaard SMG of geweer - zoals hij is ontworpen.

  • Caliber: 9mm Luger
  • Lader 17 
  • looplengte 12.4 cm
  • Stalen frame met stalen grips
  • Verstelbare keep korrel fibre optique
  • Rail picatinny universel MIL-STD 1913
  • DMatch trekker 10 à 25 Newton (1.02 à 2.55 kg)
  • Mag catch links / rechts

Gerelateerde producten