LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Gamo luchtbuks modellen

GAMO HPA MI Maxxim IGT Mach1 5,5 mm/ .22

6110079155//552//143-I13

Luchtdruk karabijn met plooikolf op gasdrukveer incl kijker wordt niet online verkocht. Deze info is er enkel om u een overzicht te bieden van onze collectie  wapens in onze zaak te Wetteren. U kan dit artikel reserveren voor afhaling of een optie nemen door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsuren.

Meer details

299,00€

In stock

Datasheet

Kaliber I5,5mm / .22 pellet
Mondingsnelheid I268 m/s
Krachtbron Iknikloop (N-tec/IGT)
Energie I24 joule
Materiaal kolf ISynthetisch
Magazijn Capaciteit Ienkelschot
Gewicht -3000 gram
Mikorgaanrichtkijker 3-9x40
Lengte I1210 mm
VeiligheidManueel

Meer informatie

Dit uitstekend karabijn zet een nieuw standaard in de tactische airguns-markt te zetten. Met een extreem stille Whisper Maxxim loop, een laatste generatie IGT ™ terugstootvrije krachtcentrale en een compacte vouwende bipod, zal het klaar zijn om te schieten wanneer je het nodig hebt, waardoor de meest eindeloze locaties in veilige en stabiele schietplekken veranderen.

Gamo's HPA Mi is een 24 Joules-tactisch uitziend luchtgeweer dat is samengesteld uit een Whisper-vat en een polymeermateriaal van de laatste generatie, dat Gamo's IGT ™ -technologie bevat, een innovatief systeem dat de traditionele hoofdveer vervangt door een pneumatische cilinder van de laatste generatie, waardoor de terminal wordt verbeterd snelheid, zorgt voor een meer consistent vermogensniveau, vermindert aanspanning en vermindert ongewenste trillingen. Deze uitstekende luchtdrukgeweer beschikt over een aangepaste CAT ™ trigger die kan worden aangepast in twee onafhankelijke fasen, een laatste generatie SWA ™ rubberen pad 
en een verstelbare wangstuk. Dit opvallende luchtgeweer is bovendien voorzien van een gloednieuwe tactische vouwende bipod die in extensie en positie kan worden aangepast om een stabiele schietpositie in een kwestie van seconden te bieden.

*Alle resultaten van gamo wapens worden gemeten met Gamo PBA platinum pellets (loodvrij

Gerelateerde producten