LET OP! DE WINKEL IS GESLOTEN VAN MAANDAG 20 JUNI TOT EN MET MAANDAG 27 JUNI!


FX AIRGUNS Persluchtwapens

FX Crown Valued Price Bekijk groter

FX Crown MKII Valued Price .22

CROVPS-5,5//D67/D68

Pre-Charged Pneumatic Air Rifle of kortweg PCP Air Rifle. Dit wapen is enkel te koop in onze zaak te Wetteren. U kan dit artikel reserveren door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsure.We laten je graag weten of het beschikbaar is. (18+)

Meer details

1 195,00€

In stock

Datasheet

Magazijn capaciteit18
Mondingsenergie73 joule
Max. Mondingssnelheid280 m/s
Luchtcilinder volume500 cc
maximale Vuldruk250 Bar
Kaliber x5,5 mm / .22
ActieGrendelactie
Schoten per vulling (aan optimale druk)Niet opgegeven
Materiaal stockSynthetisch
Lengte wapen970 mm
Lengte loop500 mm
Massa3660 gram
RichtmiddelenEnkel montagerail

Meer informatie

De Crown MKII

De FX Crown MKII VP is de opvolger van de originele FX Crown. Hij heeft een 28% groter plenum, een grotere 6.5 mm ventielstift en aangepaste kanalen, hetgeen een aanzienlijke toename in kracht heeft bewerkstelligd. Daarnaast is dit sportieve persluchtgeweer voorzien van een 20 MOA Weaver/Picatinny rail, waardoor er op grotere afstanden meer hoogteverstelling beschikbaar is voor de richtkijker.

Zoals we gewend zijn van FX, is deze Crown MKII VP op vele fronten verstelbaar. Hij heeft een extern verstelbare AMP (Adjustable Match Precision) regulator, verstelbare ventielstift en het welbekende power adjuster wiel, waarmee zowel macro- als microverstelling van de hamerveer kan worden gedaan voor ultieme finetuning. Dit alles helpt u de kracht van dit persluchtgeweer exact af te stemmen op het kaliber en de munitie waarmee u schiet.

Het Superlight STX (Smooth Twist X) loopsysteem is voorzien van verwisselbare liners, waarmee u eenvoudig van spoed of zelfs kaliber kunt wisselen. De trekken en velden zijn middels een zorgvuldig proces van buitenaf in de liners geperst, hetgeen zeer nauwe toleranties en een uitermate weinig wrijving geeft. Een en ander zorgt voor de extreme zuiverheid waar FX om bekend staat.

Deze FX Crown MKII VP is voorzien van een zeer verfijnd verstelbare FX Match trekker. De lengte en deels ook het gewicht van de eerste stage is in te stellen, alsmede de lengte en het gewicht van de tweede stage. De instellingen zijn hierbij dermate precies mogelijk, dat er een zeer lichte trekkerdruk tot zelfs onder 500 gram mogelijk is.

Dit luchtgeweer is voorzien van een onderhoudsvrije synthetische kolf met ergonomisch duimgat en verhoogd wangstuk, terwijl het zacht rubberen schouderstuk verstelbaar is voor een perfecte pasvorm. Het aluminium luchtreservoir heeft een inhoud van 400 cc en kan gevuld worden tot een druk van 232 bar.

Dit alles-in-een geweer maakt het ook mogelijk om snel een van de vier beschikbare kalibers (.177, .22, .25 of .30) te verwisselen door het aanschaffen van extra beschikbare loopkits. De FX Crown heeft al wedstrijdoverwinning(en) behaald en is de volgende generatie luchtbuksen en zal gemakkelijk de Royal Gold Standard of KING van alle luchtbuksen handhaven.

Kijker niet inbegrepen

Gerelateerde producten