DE WINKEL IS GESLOTEN WEGENS LOCKDOWN! U KUNT NOG ALTIJD BESTELLINGEN PLAATSEN VIA DE WEBSHOP!


Cadeautips voor de feestdagen!

La Chameau leder houder voor model 4

3047

Houder voor het opbergen van uw vergunningen.

Meer details

45,00€

Meer informatie

Deze Lederen houder is een uitstekende keuze voor de man die alles heeft. Gemaakt van eersteklas leer is deze volledig met canvas gevoerde licentiehouder een slimme en efficiënte manier om uw vergunning en licenties op te bergen. Met 2 duidelijke zakken om uw A4-licentie te tonen, en antiek messing branding, wordt dit item geleverd in een Le Chameau-doos, waardoor het een perfect geschenk is voor een vriend of een vader.

Duurzaam
Onze lederen items zijn gemaakt met het fijnste premium leder, net als onze laarzen. Dit hoogwaardige leer is duurzaam en gaat jaren mee.


Praktisch
In een praktische chocoladebruine, Marron Foncé-kleur en volledig met canvas bekleed, zullen deze lederen producten het vuil niet laten zien en zullen ze na verloop van tijd goed slijten. Chocoladebruin is een veelzijdige en klassieke kleur die nooit uit de mode zal raken.


Tijdloos
Deze klassieke, chocoladebruine lederen producten bieden een tijdloze stijl. Het premium leder zal in de loop van de tijd een mooie patina ontwikkelen en het zal goed verouderen.

Gerelateerde producten