Airsoft Guns

Airsoft Guns

Welkom bij de vnwetteren-online afdeling airsoft.

Onze airsoft shop biedt een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van airsoft gun replica's, airsoft onderdelen, tactical en military gear en andere toebehoren.

We willen voor zowel de actieve airsofter als beginner een zo breed mogelijk assortiment in ons aanbod hebben. Van star...

Welkom bij de vnwetteren-online afdeling airsoft.

Onze airsoft shop biedt een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van airsoft gun replica's, airsoft onderdelen, tactical en military gear en andere toebehoren.

We willen voor zowel de actieve airsofter als beginner een zo breed mogelijk assortiment in ons aanbod hebben. Van starterpacks in alle prijsklassen en merken tot pro line rifles.

Klassieke snipers, shotguns, scopes, reddots, lampen en accessiores, pistolen en revolvers. vnwetteren-online.be is uw partner voor sterke merken.

Meer

Airsoft Guns  Er zijn 185 producten.

 • Airsoft GBB Pistols (Gas)

  (Semi)automatische airsoftwapens die op gas werken. Bij dit soort replica's hoeft er niet overgehaald te worden en er kan dus semiautomatisch worden geschoten. We kunnen bij de gasguns een onderscheid maken tussen gasblowback (GBB) en gasnon-blowback (GNB). Het verschil tussen deze twee modellen is dat er bij de gasblowback modellen een achterwaartse druk wordt gegeven bij het overhalen van de trekker waardoor de bovenste slede naar achter schuift en terug komt. Dit is hetzelfde bij echte wapens, enkel werken deze niet op gas. De meeste gasreplica's moeten worden bijgevuld na ca. 30 schoten. Dit blijft natuurlijk afhankelijk van het model dat iemand bezit. Vnwetteren heeft steeds een ruimassortiment op stock in de winkel. Deze worden meestal gebruikt als backupreplica.

 • Airsoft Co2 Pistols 6 mm
 • Airsoft Co2 Revolvers...
 • Airsoft Spring powered...

  Airsoft pistolen en/of shotguns aangedreven door een veer, voor elk schot moet je de slede achteruit halen.

 • Airsoft Starterpacks

  Deze zorgvuldig geselecteerde electrische AEG airsoft packs compleet met batterij en batterij lader.

  Let vooral op het LIPO Airsoft Gun Starter Pack daar doe je je beslist voordeel mee!

 • Airsoft Electric...
 • Airsoft GBB Rifles

  (Semi)automatische airsoftwapens die op gas werken. Bij dit soort replica's hoeft er niet overgehaald te worden en er kan dus semiautomatisch of full auto worden geschoten.

  Kan aangedreven zijn door  Blawback gas of co2 naargeleng het model en type .

 • AIrsoft Shotguns

  Meestal Een enkelloops hagelgeweer. Deze variant is veruit het bekendst bij het publiek door veelvuldig gebruik in films. Dit zijn de shotguns die na elk schot herladen moeten worden met het vaak karakteristieke klik-klikgeluid van het voorhout. (Deze zit onder de loop en dient in een pompende beweging naar achter en weer naar voren bewogen te worden.) Deze soort is zeer populair in dairsoft en is altijd een spring powered gun. Soms met 3 bust ( 3  bbs die gelijktijdig uit de loop komen .

 • Airsoft Sniper Rifles

  Een scherpschuttersgeweer, of ook wel sniper rifle, is een geweer van vaak betere dan standaardkwaliteit dat meestal is uitgerust met een richtkijker met vaste of instelbare vergroting. Ook is vaak het trekkermechaniek verbeterd zodat dit soepeler en zonder weersand werkt. Het effectieve bereik ligt, afhankelijk van het wapen en de veer; Wapens worden maastal  rond de 2  joule 400  fps geleverd)

 • Grenade Launcher
per pagina
Toont 1 - 48 uit 185 items
Toont 1 - 48 uit 185 items