We zijn terug open! Maar door drukte en het corona protocol in de zaak zitten we in tijdsnood om alle telefoontjes of mails te beantwoorden, Sorry!


6mm airsoft ammo

 0,20g, 3300 pcs. Tracer Airsoft BB, Blaster, Bekijk groter

Blaster Tracer 0,20g Airsoft BB in green color (3300 stuks)

19406 (39)

14,95€

Meer informatie

BLASTER Tracer BB's voor dat extra vleugje realisme bij het spelen 's nachts. De tracer BB's moeten 'opgeladen' worden met licht zodat ze licht blijven geven wanneer ze worden afgevuurd.

Gewicht: 0,20g.
Kleur: Lichtgevend.
3300 stuks. Fles.

0,20g BB's geven een gemiddeld bereik en nauwkeurigheid. 0,20 g BB's zijn standaard voor de meeste snelheidstesten.

Het BLASTER merk BB's van ActionSportGames staat voor de hoogste kwaliteit binnen Airsoft BB's. De afmetingen van de BLASTER BB's variëren slechts tussen 5,96 mm en 5,98 mm, waardoor ze zeer consistent zijn in grootte. Naast de hoge consistentie van de afmetingen van de BB's, hebben alle BLASTER Airsoft BB's van het merk Airsoft BB's een speciale coating gekregen voor een verbeterde gladheid/smering, waardoor er bijna geen compressieverlies bij het fotograferen optreedt. De hoge consistentie in afmetingen en de speciale coating zorgt voor een extreem hoge kwaliteit van Airsoft BB, waardoor het merk BLASTER tot de beste van de Airsoft BB's op de markt van vandaag behoort.

Het merk BLASTER heeft een volledig assortiment van zeer nauwkeurige Airsoft BB's - van 0,20 tot 0,30 gram.

Gerelateerde producten