WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Tactical flashlight Tactische zaklamp

Tactical flashlight Tactische zaklamp

In deze webshop vindt u Tactical Lights. Lampen voor montage op uw wapen of airsoft. de werelberoemde Spottings lights van lichtForce voor de jacht en speciale wapenlamp die zich eenvoudig op een pistool laaten monteren.

In deze webshop vindt u Tactical Lights. Lampen voor montage op uw wapen of airsoft. de werelberoemde Spottings lights van lichtForce voor de jacht en speciale wapenlamp die zich eenvoudig op een pistool laaten monteren.

Meer

Tactical flashlight Tactische zaklamp  Er zijn 8 producten.

 • Verstraler LightForce


  De Lightforce-apparatuur is gevestigd in Australië en wordt getest in een van de ruigste omgevingen ter wereld; een plek vol avontuur en mogelijkheden.

  Lightforce blijft zijn wereldwijde aanwezigheid opbouwen door degenen die waarde hechten aan innovatie, prestaties en design te dienen.

  Wanneer u voor Lightforce kiest, ziet u... meer avontuur, beheerst u uw omgeving en kunt u uw dag verlengen.

  Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van precisiefabricage heeft Lightforce een internationale reputatie opgebouwd als 's werelds toonaangevende fabrikant van innovatieve 12-volt professionele verlichtingsapparatuur en tactische richtkijkeroptiek.

  Lightforce exporteert nu naar meer dan 50 landen en levert producten die zijn ontworpen en geproduceerd om prestaties te leveren in de meest vijandige omstandigheden. Van de bevroren Arctische toendra tot de verzengende hitte van de Australische Outback, Lightforce producten zijn gebouwd om de afstand te gaan.

 • Olight tactical lights

  Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen voor hulp-, politie- en defensie eenheden. Als ook voor professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die mikken op robuuste zaklampen met een hoge prestatie.
  Door continu te blijven innoveren gaven ze een nieuwe dimensie aan de “LED zaklamp” en kregen veel waardering uit de markt. Alle Olight producten voldoen aan professionele normen voor kwaliteit en service. Olight staat dan ook vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.
  De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. Van een eenvoudige sleutelhangerlampje tot één van de meest compacte en krachtigste oplaadbare schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 5000 lumen.
  Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie duurzaamheid en kwaliteit daar kunt u bij een Olight op rekenen.
 • Tactical Lights

  Lampen voor montage op uw luchtbuks of jachtwapen.

 • Hoofdlampen
Toont 1 - 8 uit 8 items
Toont 1 - 8 uit 8 items