LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Boogsport

Boogsport

Met boogschieten beoefen je een sport waar zelfontplooiing, precisie, kracht en plezier centraal staan. 

Boogsport  Er zijn 18 producten.

 • Kruisbogen

  Bij Van Nieuwenhuyse in wetteren kan je elk type Kruisboog Kopen van kruisbogen met maximum power tot en met   kruisboogpistolen met max 7,5 joule power . Daarom hebben we altijd een kruisboog die aan  jouw wensen voldoet. Wat voor een je er ook zoekt. Zo zijn onze  kruisbogen zijn niet alleen van hoge kwaliteit , maar ook nog eens betaalbaar. Uiteraard bieden wij je ook diverse accessoires zoals richtmiddelen, onderhoudsmiddelen en natuurlijk pijlen. Wij verkopen o.a Man Kung, Barnett, Excailibur, Horton, Hawke, Poe Lang, EZ Archery en Jandao. Heb je een vraag? Wij voorzien je graag van een goed advies. Neem gerust contact met ons op.

 • Handbogen, Longbows,...

  Bij Van Nieuwenhuyse in wetteren heeft ook een behoorlijkassortiment van boogschiet-benodigdheden voor particulieren en professionele eindgebruikers op het gebied van Outdoor, Adventure en Leisure. Onze  ervaring staat garant voor een onafhankelijk en deskundig advies. Wij voeren een uitgekiend assortiment van kwalitatief hoogwaardig boogschietmateriaal. veel kijkplezier op de site.

 • Slings,Slingshot en ammo

  Kruisbogen Bij Van Nieuwenhuyse in wetteren koop je een slingshot vanaf +18.

  De slingshot is een van de oudste wapens die de mens kent. In de steentijd ging men al met op jacht om voedsel te vergaren. Tegenwoordig worden slingshots gebruikt in de schietsport. kapapult schieten is een enorm leuke bezigheid die een combinatie van een vaste hand, kracht en concentratie vergt.Het gebruiken van deze slingerwapens is echter beperkt tot thuisgebruik naar een opvangdoel en niet zichtbaar vanopde openbare weg.

 • Blaaspijpen of Blowgun

  Blaaspijp kopen of blowgun? Van Nieuwenhuyse in wetteren heeft een uitgebreid assortiment blaaspijpen of blowguns.
  Blaaspijpschieten is een ideale aanvulling op het boogschieten. Relatief zeer goedkoop en in verschillende vormen te gebruiken. Bijvoorbeeld als opdracht binnen een spel, kinderfeestje of speurtocht of in combinatie met andere schietvormen tot een schietcombi. Voor zowel jong als oud is blaaspijpschieten een leuke bezigheid.

 • Doelpakken, pijlen,...

  Een solide en stabiel opvangdoel voor doelpijlenen of kruisboogpijlen is een must. onze doelpaks gaan van medium tot high density voor optimale veilgheid en goed opvangen van de toch wel harder Kruisboog impact. in onze zaak hier in Wetteren adviseren we u graag over deze doelpakken.

Toont 1 - 18 uit 18 items
Toont 1 - 18 uit 18 items