LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Vuurwapens

Vuurwapens

Vnwetteren-online.be is de webshop van Van Nieuwenhuyse Wetteren. Onze vuurwapens die in stock zijn vindt u terug op onze website.

www.vnwettteren-online.be

Vuurwapens  Er zijn 20 producten.

 • Pistolen

  Bij Van Nieuwenhuyse in Wetteren kunt u steeds terecht om een divers gamma pistolen te kopen, zowel nieuw als tweedehands. Alle grote merken vuurwapens zijn bij ons te koop. Staat een wapen waar u naar op zoek bent niet op onze website, dan is er een grote kans dat deze voor u kunnen bestellen. Neemt u gerust contact met ons op.

 • Hagelgeweren Sport en...

  Bij Van Nieuwenhuyse Wetteren kunt u terecht om diverse typen hagelgeweren te kopen. Alle grote merken hagelgeweren, voor jacht of trapschieten zijn bij ons te koop. Staat een hagelgeweer waar u naar op zoek bent niet in onze webshop? Dan is er een grote kans dat we deze voor u kunnen bestellen. Neemt u gerust contact met ons op.

 • Kogelgeweren Sport en...

  Bij Van Nieuwenhuyse Wetteren kunt u terecht om diverse typen karabijnen te kopen, zowel nieuw als tweedehands. Alle grote merken vuurwapens zijn bij ons te koop. Staat een wapen waar u naar op zoek bent niet op onze website, dan is er een grote kans dat deze voor u kunnen bestellen. Neemt u gerust contact met ons op.

  Wij zijn dealer van meerdere merken zoals CZ, Remington, Blazer, browning, enz..

 • Semiautomatisch wapen...

  Een semiautomatisch of halfautomatisch Langwapen is een vuurwapen waarbij de verrichtingen als uitwerpen en laden verricht worden door de energie die bij het afgaan van het schot vrijkomt. Het wapen dient de eerste maal met de hand geladen en gespannen te worden; na het eerste schot is alleen het overhalen van de trekker voldoende voor een volgend schot.

 • Revolvers

  Bij Van Nieuwenhuyse Wetteren kunt u terecht om diverse typen revolvers te kopen, zowel nieuw als tweedehands. Alle grote merken vuurwapens zijn bij ons te koop. Staat een wapen waar u naar op zoek bent niet op onze website, dan is er een grote kans dat deze voor u kunnen bestellen. Neemt u gerust contact met ons op.

 • Accessoires &...

  Op deze website vindt u een overzicht van ons onlineaanbod magazinen, grips en parts.

 • Tweedehands of bijna...

  Gebruikte wapens tweede hands occassie wapens zijn enkel te koop met de geldige documenten, sportlicentie en of vergunnig model 4.

Toont 1 - 20 uit 20 items
Toont 1 - 20 uit 20 items