LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Tactical flashlight Tactische zaklamp

Tactical flashlight Tactische zaklamp

In onze webshop vindt u Tactical Lights. Lampen voor montage op uw wapen of airsoft. de werelberoemde Spottings lights

Tactical flashlight Tactische zaklamp   Er zijn 2 producten.

 • Olight tactical lights...

  Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen voor hulp-, politie- en defensie eenheden. Als ook voor professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die mikken op robuuste zaklampen met een hoge prestatie.
  Door continu te blijven innoveren gaven ze een nieuwe dimensie aan de “LED zaklamp” en kregen veel waardering uit de markt. Alle Olight producten voldoen aan professionele normen voor kwaliteit en service. Olight staat dan ook vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.
  De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. Van een eenvoudige sleutelhangerlampje tot één van de meest compacte en krachtigste oplaadbare schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 5000 lumen.
  Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie duurzaamheid en kwaliteit daar kunt u bij een Olight op rekenen.
 • Tactical Lights voor...

  In ons assortiment vind je wapenlampen van OLIGHT - INFORCE- NEXT TORCH !

Toont 1 - 2 uit 2 items
Toont 1 - 2 uit 2 items