LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Element Optics

Element Optics

Element Optics is een team van gepassioneerde, bekwame professionele schutters die richtkijkers en optiek van topkwaliteit ontwerpen en vervaardigen. Tientallen jaren van persoonlijke ervaring als professionele schutters hebben ons een uniek inzicht gegeven in wat de moderne schietsport vereist. Wij begrijpen de fijne kneepjes van de verschillen...

Element Optics is een team van gepassioneerde, bekwame professionele schutters die richtkijkers en optiek van topkwaliteit ontwerpen en vervaardigen. Tientallen jaren van persoonlijke ervaring als professionele schutters hebben ons een uniek inzicht gegeven in wat de moderne schietsport vereist. Wij begrijpen de fijne kneepjes van de verschillende schietdisciplines, van benchrest en PRS/NRL tot langeafstandsjacht en luchtsportschieten.

Met een ontwerpteam dat afkomstig is uit Zweden, Zuid-Afrika en de VS, brengen wij internationale topvaardigheden en -expertise samen om de allerbeste optiek te maken die voor geld te koop is. Wij voorzien de sport, jacht en competitie geweer industrie met top kwaliteit producten, ontworpen om compatibel te zijn met zowel luchtdrukwapens en vuurwapens.

Meer

Element Optics  Er zijn 4 producten.

Toont 1 - 4 uit 4 items
Toont 1 - 4 uit 4 items