WELKOM BIJ VNWETTEREN!


Richtkijkers

Richtkijkers   Er zijn 8 producten.

 • Hawke Optics

  Hawke Optics is een gereputeerde fabrikant en beheerst de markt van de betaalbare kijkers en verrekijkers volledig.

  Groot assortiment gekoppeld aan een uitmuntende kwaliteit met een competitive prijs zetten deze hawke producten op nr. 1. We zetten dan ook maar graag het hawke Optics assortiment voor u in de kijker!

  Vnwetteren-online besteld graag alle producten en accesoires van Hawke Optics ook al staan deze niet direct op onze website.

 • Vortex

  Vortex richtkijkers worden gemaakt door het bedrijf Vortex Optics. Dit bedrijf heeft een degelijke reputatie als producent van richtkijkers, verrekijkers, afstandsmeters en andere optiek. Het merk is zeer sterk vertegenwoordigd in het middensegment en het hogere segment. Je krijgt zeer goede producten voor een goede prijs. Dat is meteen ook het uitgangspunt bij het bedrijf.

  Vortex richtkijkers zijn er voor de sportschutter, voor de jacht en voor de professionele gebruikers.

 • Sightmark products

  Sightmark haalt zijn inspiratie uit de nieuwste militaire en wetshandhavingstechnologie, zodat dagelijkse jagers en schutters kunnen genieten van de beste scoop aan een scherpe prijs.

 • Geco Optics

  Al in de jaren 1930 werden verrekijkers op de markt gebracht onder het merk GECO door Gustav Genschow & Co. (GECO). In overeenstemming met deze traditie biedt GECO vandaag richtkijkers in de hoogste optische en mechanische kwaliteit voor een eerlijke prijs. Gericht op en afgestemd op de belangrijkste vereisten voor jagers, sportschutters en natuurliefhebbers, universeel toepasbaar en trouw aan het motto "GECO - ALL YOU NEED".

 • Nikko Stirling

  Nikko stirling is een ijzesterke kijkerbouwer die een grote range producten aanbiedt. Zowel in riflescopes, reflexsights, mounts, laser range finders en accessoires hebben ze een sterke marktpositie ingenomen op de richtkijkermarkt. de Nikko Stirling producten worden dan ook door menig sportschutter en of jager geprezen.

 • Diverse richtkijkers

  Hier vindt u ons assortiment van richtkijkers van ekele andere merken zoals Aimpoint, Optisan,...

Toont 1 - 8 uit 8 items
Toont 1 - 8 uit 8 items