LET OP # VERLOF VANAF ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET DONDERDAG 15 JUNI #


Laarzen

Laarzen

Van Nieuwenhuyse in Wetteren heeft een gespecialiseerd aanbod in rubber en neoprene laarzen. op maat voor de jager of nutuur enthousiast. Kom en ontdek ons aanbod in de zzk en online!

Laarzen   Er zijn 4 producten.

 • Le Chameau Laarzen

  De geschiedenis van Le Chameau begint in 1927 wanneer een jager uit Normandië die besluit waterdichte laarzen van natuurlijke crêpe te gaan maken. . De traditionele vakkennis, die in opeenvolgende generaties in stand is gehouden, wordt tegenwoordig gecombineerd met geavanceerde technologie:  De soepele, comfortabele en volledig waterdichte laarzen van Le Chameau hebben tal van gebruiksmogelijkheden: paardrijden, vissen en wandelen (op verharde en onverharde wegen)! De laarzen en hoge schoenen van Le Chameau hebben een geheel eigen, sober, elegant en natuurlijk karakter, dat zowel natuurliefhebbers aanspreekt als mensen die van klasse houden.

 • Aigle Laarzen

  Sinds 1853, het jaar van oprichting van Aigle, dragen verschillende generaties mensen laarzen, schoenen en kleding voor het actieve buitenleven. Het merk Aigle dankt zijn uitstraling aan de harmonieuze relatie tussen kwaliteit en innovatie.

  Vanaf het ontwerp tot aan het afgewerkte product controleert AIGLE permanent de kwaliteit van haar producten. Aigle geeft u de garantie dat u kunt genieten van een product dat techniek, functionaliteit en comfort bundelt.

 • Muck Boot neoprene...

  Muck Boots zijn 100% waterdicht en geschikt voor extreme temperaturen.

Toont 1 - 4 uit 4 items
Toont 1 - 4 uit 4 items