Kledij en Laarzen Outdoor

Aanbiedingen

Kledij en Laarzen Outdoor  Er zijn 7 producten.

 • Laarzen Le Chameau

  De geschiedenis van Le Chameau begint in 1927 onder leiding van de heer Chamot, een jager uit Normandië die besluit waterdichte laarzen van natuurlijke crêpe te gaan maken. Een paar jaar later, in 1936, ziet zijn eerste fabriek het licht. Schoeisel wordt er met de hand vervaardigd door meesterschoenmakers, die een opleiding van negen maanden hebben gevolgd. De traditionele vakkennis, die in opeenvolgende generaties in stand is gehouden, wordt tegenwoordig gecombineerd met geavanceerde technologie: katoen en leer worden gebruikt samen met de meest innovatieve materialen. Hierdoor ontstaat een optimale combinatie van authenticiteit, welzijn en weerstand. De soepele, comfortabele en volledig waterdichte laarzen van Le Chameau hebben tal van gebruiksmogelijkheden: paardrijden, vissen en wandelen (op verharde en onverharde wegen)! De laarzen en hoge schoenen van Le Chameau hebben een geheel eigen, sober, elegant en natuurlijk karakter, dat zowel natuurliefhebbers aanspreekt als mensen die van klasse houden.

 • Aigle Laarzen

  Sinds 1853, het jaar van oprichting van Aigle, dragen verschillende generaties mensen laarzen, schoenen en kleding voor het actieve buitenleven. Het merk Aigle dankt zijn uitstraling aan de harmonieuze relatie tussen kwaliteit en innovatie.

  Vanaf het ontwerp tot aan het afgewerkte product controleert AIGLE permanent de kwaliteit van haar producten. Aigle geeft u de garantie dat u kunt genieten van een product dat techniek, functionaliteit en comfort bundelt.

 • Crispi Goretex schoenen

  Deze wandel en outdoor collectie is puur Italiaanse topkwaliteit van het merk crispi met en perfekte afwerking en pasvorm .

 • Grub's laarzen

  Grub's laarzen voor jacht, karpervissen en elke outdoor activiteit in de winter. Beschermt tegen vrieskoude.

Toont 1 - 7 uit 7 items
Toont 1 - 7 uit 7 items