We zijn terug open! Maar door drukte en het corona protocol in de zaak zitten we in tijdsnood om alle telefoontjes of mails te beantwoorden, Sorry!


Airsoft GBB Pistols (Gas)

Airsoft GBB Pistols (Gas)

GBB of Gas BlowBack zijn (Semi)automatische airsoftwapens die op gas werken. We kunnen bij de Gasguns een onderscheid maken tussen gasblowback (GBB) en Gasnon-blowback (GNB). Het verschil tussen deze twee modellen is dat er bij de gasblowback modellen een achterwaartse druk wordt gegeven bij het overhalen van de trekker waardoor de bovenste sled...

GBB of Gas BlowBack zijn (Semi)automatische airsoftwapens die op gas werken. We kunnen bij de Gasguns een onderscheid maken tussen gasblowback (GBB) en Gasnon-blowback (GNB). Het verschil tussen deze twee modellen is dat er bij de gasblowback modellen een achterwaartse druk wordt gegeven bij het overhalen van de trekker waardoor de bovenste slede naar achter schuift en terug komt. Dit is hetzelfde bij echte wapens. De meeste gasreplica's moeten worden bijgevuld na ca. 30 schoten. Dit blijft natuurlijk afhankelijk van het model dat iemand bezit. Vnwetteren heeft steeds een ruimassortiment op stock in de winkel.

Meer

Airsoft GBB Pistols (Gas)  Er zijn 36 producten.

Toont 1 - 36 uit 36 items
Toont 1 - 36 uit 36 items