WELKOM BIJ VNWETTEREN-ONLINE


PCP / Persluchtwapens

Aanbiedingen

PCP / Persluchtwapens

PCP geweren gebruiken gecomprimeerde lucht als drijfgas om pellets af te vuren.

Met behulp van een hoge druk handpomp of duikfles wordt de drukbuis van het geweer gevuld. Het heeft meestal een magazijn met meerdere schoten.

Wanneer de trekker wordt overgehaald, wordt er een klep geopend. Een snelle uitbarsting van samengeperste lucht zorgt...

PCP geweren gebruiken gecomprimeerde lucht als drijfgas om pellets af te vuren.

Met behulp van een hoge druk handpomp of duikfles wordt de drukbuis van het geweer gevuld. Het heeft meestal een magazijn met meerdere schoten.

Wanneer de trekker wordt overgehaald, wordt er een klep geopend. Een snelle uitbarsting van samengeperste lucht zorgt ervoor dat de pellet met zeer hoge snelheid de loop verlaat.

Vnwetteren-online.be is dé online shop bij uitstek voor België en Nederland op het gebied van persluchtbuksen en persluchtwapens.

Een PCP airgun koop je bij vnwetteren-online.be. Vnwetteren heeft een uitgebreid assortiment aan pcpkarabijnen, accessoires zoals vulsets, persluchtflessen, richtmiddelen voor schietsport en meer.

ps PCP is synoniem voor Pre-Charged Pneumatics

Meer

PCP / Persluchtwapens  Er zijn 271 producten.

 • BSA Persluchtwapens

  Wanneer u lid worden van de BSA familie, investeer je  in een bedrijf met een ongeëvenaarde airgun pedigree en een wereldwijde reputatie voor kwaliteit , service en innovatief design . Ze  voeren met trots de reputatie van hun BSA wapenproducten maar zijn actief in allerlei branches . Terwijl de geschiedenis inspireert, we zijn ze  trots zijn op het  huidige aanbod van producten en nog meer opgewonden over onze toekomst .

 • Crosman Persluchtwapens

  Op zoek naar Crosman luchtdruk wapens

 • Air Arms Persluchtwapens

  vnwetteren-oline biedt u een aanbod van het merk Air Arms. Veel kijkgenot! Mocht een product niet op voorraad zijn neem dan even contact met ons op, mogelijk bestellen we het voor u.

 • Hatsan Persluchtwapens

  Bij een PCP systeem bevindt zicht onder de loop een druk cylinder waar vaak 200 of 300 bar lucht in zit. Deze lucht wordt gebruikt om de kogel te verschieten. Dit syteem heeft als voordeel dat er geen bewegende delen in het geweer zitten op het moment van het schot, wat zeer precieze schoten mogelijk maakt. Een nadeel van dit systeem is dat men de cylinder moet oppompen door middel van een voetpomp of deze moet vullen met een drukfles.

 • KRAL ARMS Persluchtwapens

  VNWETTEREN is dealer van de pcp  wapens van KRAL  wij leveren graag ok modellen die  niet op onze website  staan maar dan moet u  vooraf eens contact opnemen .

  Veel kijkplezier op onze site .

 • FX AIRGUNS...

  FX is een Zweedse fabrikant van kwalitatief hoogstaande persluchtgeweren en staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en onverslaanbare prestaties en accuraatheid.

 • Diana Persluchtwapens

  De Diana P1000 is een van de beste persluchtbuksen op de markt. Met een schitterend ontwerp, een gereguleerd druksysteem en 300 bar drukbuis is het een perfecte kandidaat voor het wedstrijd schieten op zowel korte als lange afstanden.

  Steeds twee jaar garantie op het wapen, met geldig aankoopbewijs!

 • KALIBRGUN Persluchtwapens

  Persluchtwapens van het merk Kalibrgun

 • Weihrauch persluchtwapens

  Weihrauch - precisie en betrouwbaarheid

  Onze precisie luchtdrukwapens zijn ontworpen en gefabriceerd in overeenstemming met de nieuwste technologie op het gebied van sportwapens. Perfectie en innovatie zijn de doelen die we nastreven. Wij geven prioriteit aan de constante ontwikkeling en aanpassing van onze producten, zodat ze blijven voldoen aan de uiteenlopende eisen en wensen van de markt. Wij gebruiken beproefde speciale materialen voor de constructie, niet alleen de lopen, maar ook tal van andere componenten.

  De precisie, maatnauwkeurigheid en juiste temper van de verschillende onderdelen worden voortdurend en zorgvuldig gecontroleerd door ervaren vakmensen. Het gebruik van zeer moderne productiemachines draagt ertoe bij dat te allen tijde aan deze eisen wordt voldaan. Het is deze productietechnologie, gecombineerd met tientallen jaren ervaring, die de expertise vormt waarmee onze hobby-, sport- en jachtgeweren worden vervaardigd, in topkwaliteit, voor maximale prestaties en een lange levensduur.

 • Accessoires Voor...

  Assortiment persluchtflessen aan een competitieve prijs, perslucht pompen en aansluitstukken.

 • Gamo Persluchtwapens

  Persluchtwapens van de spaanse producent Gamo

 • Walther Persluchtwapens

  Walther persluchtwapens door Umarex Duitsland

per pagina
Toont 1 - 48 uit 271 items
Toont 1 - 48 uit 271 items