LET OP GEWIJZIGDE OPENINGSUREN i


Luchtkarabijnen

4,5 mm onderspanner Weihrauch HW97K Wood

Onderspanner Luchtwapen, deze luchtbuks wordt niet online verkocht . U kan dit artikel reserveren voor afhaling of een optie nemen door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsuren. Let op wordt geleverd zonder richtmiddelen. 4.5mm 290ms 21J

Meer details

419,00€

Meer informatie

De underlever luchtbuks HW 97 K speciaal ontwikkeld voor veld -targetshieten koopt u bij gunstore zowel in 4,5mm (.177) als 5,5 mm (.22)
Weihrauch is een naam waar je niet omheen kan in de wereld van luchtgeweren. De geweren zijn gemaakt voor het leven. De nauwkeurigheid is bijna niet te evenaren en de bekende Rekord trekker is een genot om te gebruiken.
Dit goed uitgebalanceerd, makkelijk en soepel te spannen wapen met vaste loop en uitgerust met de beproefde en wereldberoemde wedstrijd trigger " Rekord "
Een handige en elegante luchtbuks, speciaal ontworpen voor scope gebruik, hoge kam, geruite of gestippeld pistoolgreep en onderarm , rubber Kolf Plaat.
Lengte: 1020mm


Gewicht: 4.0kg


4.5mm 290ms 21J


Rubber Butt Pad
Zonder richtmiddelen.

Kijker is nodig voor de HW97k
Wordt geleverd zonder kijker
11mm rail voor kijkermontage
Rekord Trekker

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

4,5 mm onderspanner Weihrauch HW97K Wood

4,5 mm onderspanner Weihrauch HW97K Wood

Onderspanner Luchtwapen, deze luchtbuks wordt niet online verkocht . U kan dit artikel reserveren voor afhaling of een optie nemen door het sturen van een mail of even op te bellen tijdens de openingsuren. Let op wordt geleverd zonder richtmiddelen.
4.5mm 290ms 21J

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten